• EnglishEnglish
  • Сватбена зала

    Сватбеният ден е едно от най-щастливите събития в живота на човек. Емоциите бушуват, любовта буквално се усеща във въздуха, слънцето сякаш свети по-ярко, всичко наоколо ни се вижда по-красиво. Тази важна дата, отбелязваща свещения съюз между двама души, изисква да бъде отпразнувана подобаващо – с много цветя, романтични детайли, стил и уют. 

    Сватбена зала на „Винпалас” е перфектния избор за Вашия празничен ден. Доверете се на екипа от професионалисти, чиято единствена цел е да превърнат сватбата Ви в незабравима приказка. Съобразете дори най-дребния детайл с личните си предпочитания и идеи. Можете да избирате между много вкусни сватбени менюта и разнообразна празнична украса. По този начин разполагате с безброй тържествени конфигурации, съобразени с всеки вкус и джоб.

    Един от най-интересните елементи на ресторант „Винпалас” е огромния дансинг, разположен в центъра му. Бъдете сигурни, че по този начин първият Ви танц ще се вижда от всяко кътче на залата и ще сте точно под светлината на прожекторите.

    Всички младоженци получават невероятен сватбен подарък – безплатна нощувка в хотела. Гостите на празненството, пък, ще се радват на преференциални цени за настаняване.